datakrångel

Har varit endel datakrångel så jag har inte kunnat bloggat på ett tag, men datorn överlevde även denna gång....frågan är bara hur länge....
 
Imorrn ska vi med lille J till farbror doktorn, nu är vi trötta på hans mage och nu ska jag slå näven i bordet och kräva en ordentlig undersökning!!!! Stackarn har ju ofta ont i magen och inget kommer ut.
 
Igår skrev jag även ut ansökan till att börja en ny hemutredning. Vi har sagt att vi ska spara lite pengar detta år och fixa hemutredningen och sen får vi ta ett beslut till sommaren 2013 om vi ska fortsätta och framför allt om vi har råd. Men har skrivit det förut...om man känner att man har en sådär 250000 och vill ge bort dom så är man välkommen:-)
 
Kram 

allra käraste syster

När jag var typ 3 år så flyttade vår familj till världsmetropolen A-sund. Jag har fått berättat för mig att i huset bredvid där vi flyttade in satt det en liten 5-årig tjej i köksfönstret och tittade på dom nyinflyttade. Hon var och hälsade på sina morföräldrar....och sen den dagen har vi varit vänner. 
Jag har förvisso en underbar storebror,men har även drömt om att alltid få ha en storasyster och Tess har inte syskon så det blev naturligt efter så många års vänskap att vi nu mer är som systrar.
Vi har haft så kul tillsammans och följt varandra genom bra och mindre bra hela livet. Vi var oxå väldigt osams ibland när vi var små...så då tog Tess fram det argaste hon kunde....drog i mina tofsar. Veckorna då inte Tess var hos sina morföräldrar var tråkiga, men på alla lov kom hon och hälsade på och ibland hann de inte ur bilen innan jag stog på garageuppfarten och väntade.
Nu typ 30 år senare hörs vi och träffas regelbundet och jag tycker det är fantastiskt att två som inte ens är släckt på nått sätt ändå kan ha en djup relation. 
På torsdag ska jag och min Tess åka på tjejresa till Stockholm och shoppa och gå på Diggiloo...det ska bli så kul!!!
 
Love u älskade sis!!!!
 
 

sermesterbilder

Tänkte jag skulle bjuda på några semesterbilder från våra husvagnssemestrar. Det berömda pinnen i sängen kortet oxå förståss. Det var så här att när vi skulle bädda till Jocke första natten insåg vi att bordsbenet var fastskruvat och inte gick att fälla ner. Efter goda skratt var det bara för Jocke att sova med bordsbenet:-)
 
 
 

hej igen

Nu äntligen kan jag känna att jag vill och orkar blogga igen...hoppas några hänger på och läser igen.:-)
Jag hade det väldigt tufft för en tid sen och folk frågade om jag råkat ut för ngt typ sjukdom eller så, men det var bara det att krafterna tog slut...allt gick i en rasande fart neråt och jag kunde inte hålla emot. 
Men jag ville vända det själv snabbt och tog tag i det och började gå och prata med en kurator och vi har tillsammans jobbat oss uppåt....så nu känner jag mig som mitt gamla jag igen:-)
 
Annars hade det nog kunnat bli både ett och två roliga blogginlägg under våren, vi har nämligen renoverat badrummet....nu kan jag skratta åt det men det var allt annat än roligt när det höll på. En toalett och den renoverade vi. Gå på en smal gång för att sätta sig på toa, inget lyse, spola med hink och mitt i allt blev vi magsjuka.... Men nu är den så fin och vi trivs så bra med den. 
 
Vi har oxå blivit svenssons och skaffat husvagn och haft lite bravader med den i sommar.
 
Lille J då? Jo han pratar och bubblar som bara den. Han har verkligen gått från en liten bäbis som han var när han kom till oss, till en stor dagiskille. Han har fortfarande lite svårt när vi som i sommar förflyttar oss mkt och han tillslut inte vet var han är, men så otroligt duktig är han. När vi åkte hem från Östersund satt han nästan 10 timmar i bile och vi hade bara 3 stop på vägen. Han satt och "läste" bok...rätt som det är kunde vi höra från baksätet...- mamma, kråkan badar inte! Sen fortsatte han att läsa:-)
 
Vår duktiga kille!!!!
 
Återkommer snart

RSS 2.0