gott nytt år!!!

1:a januari...den enda dagen på hela året då det är "lagligt" att ligga framför tvn hela dagen och äta pizza:-) Detta brukar oftast kombineras med en huvudvärk och ett löfte om att aldrig dricka skumpa igen förrän nästa år....men så är inte fallet här. Visserligen har jag tillbringat största delen av dagen framför tvn, men det gick åt 1/2 flaska vin igår.....så för mkt alkohol blev det inte...
Dagen igår började med att Jocke åkte till farmor och farfar och tillbringade några timmar där, så mamma och pappa fick vila lite inför kvällens bravader. Sen åkte vi och installerades oss på vårt hotell....eller vårt torp för natten, men ack så mysigt och bra att bo nära festen... ( Tack J3 :-)) Sen gick vi bort till R och J. Där bjöd kvällen på god mat, mer mat, dessert, snittar, chips, godis och ost och kex som ingen orkade. Skattjakt för baarnen, men jag tror vi vuxna tyckte det var lika spännande. Efter moget övervägande blev det även charader där mitt lag vann....nästan....om alla hade varit med på noterna att det faktiskt var jag som gjorde charaderna;-)
När kl var 23 tänkte T och jag att det är lika bra Joxon får vara uppe till tolvslaget. Härligt bubbel och raketer i en frostig natt var ett otroligt mysigt sätt att börja det nya året.
Vi lämnade festen vid halv två men Joxon sovande i vagnen, när vi kom till torpet vaknade Joxon men somnade om vid halv tre.....då var hans föräldrar ganska trötta..och tänkte att imorrn sover han ju länge:-)
6.50 ropar Joxon PAPPA med hög stämma...jaha det var den skönhetssömnen det:-S. Nu väntar vi med spänning på att kl ska bli sju så vi får lägga Joxon så vi oxå kan sova sen:-)
God fortsättning!!!

Kommentarer
Postat av: Tess

Välkommen till småbarnsvärlden med mindre sovmorgon på nyårsdagen,men ni kan va glada att ni inte behöver fira födelsedag en dag som denna när man helst vill ligga i soffan

2012-01-01 @ 19:49:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0