härlig dag

Inatt sov Joxon hela natten...så skönt för både honom och oss. Han har haft en period nu i två veckor som han somnar när hann brukar, men vaknar vid halv tol och sen är vaken till fyra:-S Vi tror att det är magen som krånglar, mkt drömmar och mkt som hänt dessa veckor som gör att han blir orolig.
Magen har ju krånglat sen vi kom hem....kan tycka att det är till mer besvär än LKG som han har. Nu får han movikol och klyx och sen ska han få 2 olika sorters pencilin så sen hoppas vi att allt kommer fungera som det ska!!!
Idag har han varit drömbarnet...faktiskt. Två små trotsigheter på hela dagen. Han har varit ute mkt och varit hos stora J och lekt med hundarna. Sen somnade han i bilen påväg hem. Då ringde jag T och frågade om vi skulle ta en promenad...så vi gick och Joxon sov i vagnen nästan hela promenixen. Nu hjälper han sin pappa att baka bröd:-)
Idag kom det över mig att undra vad lilla killen gjort de två åren innan han kom till oss. Undra hur han blivit bemött på barnhemmet och varför man lämnade bort denna underbara lilla kille. Vi är superglada för att han blev bortlämnad så han kunde komma och förgylla vårt liv, men ändå finns en tanke på att nån stans i världen går en mamma som gått miste om detta charmtroll...och vad hon måste sörja. Jag vet att man inte ska fundera för mkt på detta, då blir man ju galen....men på nått sätt känns det som om jag måste bearbeta dessa frågor för att nån dag kunna möta hans frågor och funderingar.
Nu blir det virkning och stickning för hela slanten.Måste ju samla in massa pengar i syskonbössan och till operation smile:-)
Ha det!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Tess

Skönt att ni fick sova inatt,hoppas att ni får fler nätter av den varan,ses snart hoppas jag

2012-01-06 @ 21:20:33
Postat av: Sara

Då är det till att spara ett antal tusenlapper per månad nu ett tag framöver. Fast det gör man ju gärna. :)

2012-01-10 @ 15:49:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0