fredag!!!

Idag är det härliga fredag. Hälsodag på jobbet med härligt väder och härliga kamrater....även om jag inte vann nått pris;-)
 
Förra helgen spenderades på akuten, vilket vi hoppas slippa denna lördag. Lilla J har ju problem med sin mage, men i lördags fick han jätteont och var så trött och inte sig själv alls. Efter vi pratat med 1177 åkte vi till US. Dom säger fortfarande att det är förstoppning, men vi ger oss inte...nu vill vi träffa en specialist!!! Nu är han pigg igen och börjar dessutom bli blöjfri på dagen....min duktiga snutt!!!! ( inte T då alltså;-))
 
Annars har det varit mkt jobb denna vecka då jag är tillbaka på Båten igen och det känns bra. Mkt jobb och härliga arbetskamrater...fast jag även saknar Delfinen en aning. 
 
Vi har även öppnat en ny hemutredning och i mitten av oktober börjar den på allvar så vi kanske kan hoppas på ett nytt medgivande till jul eller strax efter. 
 
på återseende:-)

Kommentarer
Postat av: Tessan

Skönt att höra att lille snutt mår bättre

2012-09-08 @ 22:08:39
Postat av: Emma-Lisa

Hoppas magen blir bättre.. Stå på er!! Kraaam

2012-09-11 @ 14:44:23
Postat av: Linda Carlsson

Hejsan! Det ska visst finnas nåt som heter typ egenremiss som man själv kan fylla i och skicka till specialistläkare om man känner att man inte kommer någon vart. tror att 1177 har dessa på sin hemsida. Jag har själv inte sett dem men det kan ju vara värt att kolla upp så att ni får träffa rätt läkare med Jocke. Kram Linda

2012-12-07 @ 21:19:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0