dags för uppdatering

Länge sen jag skrev nu och livet rullar på. J börjar dagis nästa vecka...inte klokt att tiden gått så fort. Men vi tror att han kommer bli en riktig "dagisunge" som älskar dagis. Springa runt och busa, det är joxons melodi;-)
Annars virkar jag galet mkt hela tiden och har lyckats skramla ihop några kronor i bössan. Synd att ni inte ville ha ngn tävling. Då kunde jag fått reda på vilka som läser detta.
Må gott!!!

orättvist och tävling

Ibland blir livet sådär orättvist igen.... En klok person har sagt till mig att för att få bort en känsla eller en sak man mår dåligt över måste den komma upp till ytan för att kunna ta bort den. Några dagar nu har orättvisttanken kommit till mig. Det är mkt jag och Tobbe vill, men vi behöver gå igen mkt som inte andra gör. Det mesta grundar sig såklart ekonomiskt så vi vill få ihop till ett syskon. Men livet är inte rättvist, jag vet det. Vi har ju saker som inte andra har....t.ex en underbar Joxon:-)
Idag går mina tankar speciellt till ett par...ni vet vilka ni är och vi önskar er all lycka på er livs resa!!!!!!
Många bloggar har tävlingar...vill ni ha en här oxå?? Vinn en personlig mössa kanske:-) Vad tycker ni??
Må gott!!!!!!!!!!

livet

Livet rullar vidare...med stora och små beslut. Just nu har vi verkligen fått prova på småbarnslivet då joxon bestämt sig för att helst inte sova på nätterna. Vi är trötta men det är ju så det är har jag hört.

Några mössbeställningar har rullat in och har räknat ut att ca 300 kr kommer hamna i syskonbössan...då är vi ett steg närmre målet....nu saknas det bara typ 249 730 kr...så är det nån som har dom pengarna över och tycker att vi är värda dom så ska ni genast få vårt kontonummer:-)

Alla ni som blir lite rädda att vi ska åka imorrn till Kina i och med att jag är ganska känd för att saker och ting ska hända direkt...helst igår, så var lugna. Vi PLANERAR att kunna åka och hämta ett sysykon 2013 eller 2014, men vi vet inte alls om vi får ihop det på olika sätt...men vårt mål är detta iaf.

Så.... alla lugna;-)
  Må gott!!!!!!!!

härlig dag

Inatt sov Joxon hela natten...så skönt för både honom och oss. Han har haft en period nu i två veckor som han somnar när hann brukar, men vaknar vid halv tol och sen är vaken till fyra:-S Vi tror att det är magen som krånglar, mkt drömmar och mkt som hänt dessa veckor som gör att han blir orolig.
Magen har ju krånglat sen vi kom hem....kan tycka att det är till mer besvär än LKG som han har. Nu får han movikol och klyx och sen ska han få 2 olika sorters pencilin så sen hoppas vi att allt kommer fungera som det ska!!!
Idag har han varit drömbarnet...faktiskt. Två små trotsigheter på hela dagen. Han har varit ute mkt och varit hos stora J och lekt med hundarna. Sen somnade han i bilen påväg hem. Då ringde jag T och frågade om vi skulle ta en promenad...så vi gick och Joxon sov i vagnen nästan hela promenixen. Nu hjälper han sin pappa att baka bröd:-)
Idag kom det över mig att undra vad lilla killen gjort de två åren innan han kom till oss. Undra hur han blivit bemött på barnhemmet och varför man lämnade bort denna underbara lilla kille. Vi är superglada för att han blev bortlämnad så han kunde komma och förgylla vårt liv, men ändå finns en tanke på att nån stans i världen går en mamma som gått miste om detta charmtroll...och vad hon måste sörja. Jag vet att man inte ska fundera för mkt på detta, då blir man ju galen....men på nått sätt känns det som om jag måste bearbeta dessa frågor för att nån dag kunna möta hans frågor och funderingar.
Nu blir det virkning och stickning för hela slanten.Måste ju samla in massa pengar i syskonbössan och till operation smile:-)
Ha det!!!!!!!!!!!!!!

gott nytt år!!!

1:a januari...den enda dagen på hela året då det är "lagligt" att ligga framför tvn hela dagen och äta pizza:-) Detta brukar oftast kombineras med en huvudvärk och ett löfte om att aldrig dricka skumpa igen förrän nästa år....men så är inte fallet här. Visserligen har jag tillbringat största delen av dagen framför tvn, men det gick åt 1/2 flaska vin igår.....så för mkt alkohol blev det inte...
Dagen igår började med att Jocke åkte till farmor och farfar och tillbringade några timmar där, så mamma och pappa fick vila lite inför kvällens bravader. Sen åkte vi och installerades oss på vårt hotell....eller vårt torp för natten, men ack så mysigt och bra att bo nära festen... ( Tack J3 :-)) Sen gick vi bort till R och J. Där bjöd kvällen på god mat, mer mat, dessert, snittar, chips, godis och ost och kex som ingen orkade. Skattjakt för baarnen, men jag tror vi vuxna tyckte det var lika spännande. Efter moget övervägande blev det även charader där mitt lag vann....nästan....om alla hade varit med på noterna att det faktiskt var jag som gjorde charaderna;-)
När kl var 23 tänkte T och jag att det är lika bra Joxon får vara uppe till tolvslaget. Härligt bubbel och raketer i en frostig natt var ett otroligt mysigt sätt att börja det nya året.
Vi lämnade festen vid halv två men Joxon sovande i vagnen, när vi kom till torpet vaknade Joxon men somnade om vid halv tre.....då var hans föräldrar ganska trötta..och tänkte att imorrn sover han ju länge:-)
6.50 ropar Joxon PAPPA med hög stämma...jaha det var den skönhetssömnen det:-S. Nu väntar vi med spänning på att kl ska bli sju så vi får lägga Joxon så vi oxå kan sova sen:-)
God fortsättning!!!

RSS 2.0